tirsdag den 4. oktober 2011

De første ansøgninger afleveret

Det kræver sin kvinde at søge praktikplads. Idag har jeg besøgt Respons Marketing a/s, Royal Greenland a/s og Louis Nielsen a/s. Det er med stor respekt og en smule ærefrygt man går ind ad døren og afleverer sin ansøgning. Hold da op! Hvor har jeg stor respekt for de arbejdssøgende i dette land. Det kræver mod at gå ind med rank ryg.
Kun hos Respons Marketing kom jeg til at tale med én, jeg reelt ville komme til at arbejde sammen med. Det er vist mere held end forstand- og måske har det en smule med virksomhedernes struktur at gøre. På Royal Greenland og Louis Nielsen kom jeg ikke længere end til første sekretær. De lovede dog begge at give ansøgningen videre.

Det første afslag er allerede kommet på mail.

Det ser desværre ikke ud til, at jeg skal i praktik hos Louis Nielsen. Men lige ansøgningen til dét firma var også mere en pludselig indskydelse end et hjertebarn. De gør sig ikke i rummelig design, som jo er det jeg brænder allermest for. Til gengæld er de et firma med fart på - og dét er der bestemt fordele i. Netop derfor fik de en ansøgning af mig. Det var som altid dejligt med noget feedback. De kunne jo have valgt bare at ignorere mig. Elsker Feedback!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar